Titia Van Heyst

Contact opnemen

Over Titia Van Heyst

Titia van Heyst is een veelzijdige sopraan en tevens veelgevraagd soliste. Grote werken als de Matthäus- en Johannes Passion van Bach, Ein Deutsches Requiem van Brahms, Mozart’s Exultate Jubilate, Krönungsmesse maar ook het Gloria van Poulenc en Orffs Carmina Burana voert zij geregeld uit.

Buiten de concertzalen en grote kerken in Nederland treedt Titia als soliste ook op in het buitenland. Ze toerde onder meer door Denemarken, Zweden en Frankrijk met de Johannes Passion van Bach.

Ze heeft als soliste aan diverse CD opnames meegewerkt, waaronder de CD ‘Krönungsmesse’ van het Kathedrale Koor St. Bavo in samenwerking met het Promenade Orkest.

Titia behaalde in 2007 haar master diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar masterstudie specialiseerde zij zich in de Franse en Duitse liedkunst. Titia studeerde bij Sasja Hunnego en volgde daarnaast lessen en masterclasses bij o.a. Anne Sofie von Otter, Jard van Nes en Elly Ameling. Inmiddels wordt ze gecoacht door sopraan Hanneke de Wit.